Innovatie

Leer hoe je innovatie bij de overheid kan bevorderen.

Over innovatie moet je meer weten

Veel collega’s denken bij innovatie aan technologische gadgets en grappige robotjes. Innovatie is meer dan dat. Het is noodzakelijk om bij de tijd te blijven, aan te sluiten bij de behoeften en verwachtingen van de samenleving. Het vraagt om een overheid die haar werkprocessen, producten en dienstverlening voortdurend tegen het licht houdt en onderzoekt of het beter kan. Een overheid die voor innovatie tijd en geld vrijmaakt, lef heeft om dingen uit te proberen, ruimte organiseert om fouten te maken. En als de verandering een verbetering blijkt, weet hoe je het verder brengt. Zodat innovatie meer is dan een leuke pilot of een interessant ‘Field Lab’. Op deze pagina leer je er meer over.

Aan de slag met het RADIO leeraanbod

Om te werken aan jouw basiskennis over innovatie bevat ons leeraanbod e-learnings, podcasts en webinars over dit onderwerp.

E-learning

Podcast luisteren

Webinar bekijken

RADIO maakt cursus op maat over innovatie

Het is mogelijk door RADIO een cursus te laten ontwikkelen over innovatie of innovatiemanagement. Voor beginners, voor gevorderden of voor experts. We helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op.

RADIO helpt je op weg: vragen en antwoorden