Leergang AI: Wat is de impact van AI op ons werk?

Leer meer over AI en de impact van AI op jouw werk. Een opleiding speciaal op maat gemaakt voor jouw team of organisatie. Tijdens deze leergang gaan we met maximaal 15 deelnemers aan de slag.

Programma

 • Dagdeel 1: Basis: een kennissessie
  Een docent, bijvoorbeeld een hoogleraar uit het hoger onderwijs, neemt de deelnemers mee in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het terrein van AI. Van basiskennis tot een toekomstperspectief.
 • Dagdeel 2: Ervaringen
  Welke overheidsorganisaties of marktpartijen die in een vergelijkbare context werken, zijn al een stapje verder in het nadenken over of toepassen van AI? Hoe hebben zij dat aangepakt, waar zijn zij tegenaan gelopen? Collega’s delen hun ervaringen.
 • Dagdeel 3: Verbinding met de eigen organisatie
  Waar staat de eigen IV- of IT-organisatie eigenlijk? Zijn wij ook al met AI bezig? Zo ja, wat zijn de ervaringen of de plannen? Wat denken onze experts dat nodig is om voorbereid te zijn op de toekomst? Zij vertalen het geleerde uit de eerste twee dagen naar de eigen werkcontext.
 • Dagdeel 4: Actie
  Op de laatste dag staat de vraag centraal: ‘hoe nu verder?’. Een cursus bij RADIO vormt, als het goed is, niet het eind van het leren, maar het begin. Het geleerde moet landen, toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk. In verschillende werkvormen gaat de groep met deze vraag aan de slag.

Contact

Neem contact op als je dit ook voor jouw team of organisatie wilt. We helpen je graag.