RADIO op maat

RADIO gelooft in leren in teamverband en verzorgt daarom cursussen op maat: met jouw eigen collega als docent. Een unieke cursus of leergang speciaal ontwikkeld voor jouw team of organisatie op basis van het BETA-model: Basiskennis, Ervaring, Toepassing en Actie. Want, leren van en met elkaar is leuker en werkt volgens ons beter.

Van en voor de overheid

Het leren van elkaar staat bij RADIO centraal. Collega’s met verstand van zaken en met kennis van ‘hoe het bij de overheid gaat’ geven dat in hun lessen door. Collega’s met en zonder achtergrond in informatievoorziening of informatietechnologie leren elkaar beter begrijpen. We noemen dat ook wel ‘beleidsintimiteit’. Daarmee onderscheidt RADIO zich van marktpartijen.

In nauw overleg aan de slag

De selectie, opzet en invulling van een leerprogramma doen we altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Daarbij snijden we in de uitvoering van het programma de inhoud toe op de wensen van de deelnemers. We merken dat veel collega het prettig vinden als zij kunnen leren in de context van hun eigen werk. Het is ook mogelijk opleidingen te ontwikkelen die zijn gericht op bepaalde functiegroepen. RADIO is er voor iedereen. 

Laat je inspireren door de voorbeelden

Ter inspiratie voorbeelden van opleiding op maat die we al geven:

RADIO op maat

Heb jij een leervraag voor jouw team of organisatie? Denk je aan een cursus of leergang op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.