11 april Week van Grip op Informatie | VNG

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online | MS Teams (links na aanmelden via formulier)

Van 11 tot en met 18 april 2024 organiseert de VNG voor de negende keer de week van Grip op Informatie. Graag brengen we deze week van onze partner VNG onder de aandacht.

Over deze week

VNG programma Grip op Informatie helpt gemeenten om kansen te benutten die de informatiesamenleving met zich meebrengt. Zij stimuleren organisaties open te worden naar hun bewoners en ondernemers, ondersteunen bij vraagstukken rondom informatievoorziening en geven praktische informatie aan hen die er dagelijks mee werken.   Net als eerdere edities staat ook deze negende week van Grip op Informatie weer in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

RADIO te gast bij webinar VNG

Op donderdag 11 april 2024 van 10:00 - 11:00 uur zijn Ronald van den Hoogen en Janet Yuen namens RADIO twee van de sprekers tijdens het Webinar 'Hoe kunnen leermiddelen bijdragen aan meer kennis over open overheid, archivarissen en digitalisering?’ Tijdens dit webinar krijg je een kijkje in de keuken van RADIO en lichten we de RADIO omgeving voor leermiddelen toe. Deze is sinds 1 januari 2024 beschikbaar voor alle overheidsmedewerkers.

Aanmelden voor webinars

Heb je interesse in één of meerdere webinars. Meld je dan aan via het Aanmeldformulier Week van Grip op Informatie.