Kom naar CIO Dag. RADIO is er ook!

Laten we elkaar ontmoeten tijdens de CIO Dag op 19 april. Een middag vol interactie met boeiende en deskundige sprekers, over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, informatiebeveiliging en groene ICT. Natuurlijk is RADIO ook van de partij.

Fototentoonstelling en in gesprek

Kom langs bij de fototentoonstelling van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, RADIO, met foto's van de Haagse Jeronimus van Pelt. Beleef de complexiteit van technologie en ga in gesprek met de medewerkers van RADIO over hoe wij jou of jouw organisatie kunnen helpen bij professionaliseren op het gebied van informatievoorziening, IT of innovatie. We ontmoeten je graag de 19e.

Voor wie?

De CIO Dag is bedoeld voor CIO’s, CTO’s, CISO’s, CDO’s en adviseurs binnen het I-domein van het Rijk of de Rijksonderdelen.

Programma en aanmelden

Kijk voor het hele programma met de verschillende sessies en aanmelden op de website van Digitale Overheid.