Marie Louise en Lykle over de Maand van de Digitale Fitheid: “Meedoen is besmettelijk!”

Nog een paar weken en dan barst in maart de derde Maand van de Digitale Fitheid weer los. Initiatiefnemer Marie Louise Borsje en haar RADIO-collega Lykle de Vries vertellen meer over nut en noodzaak, een American party en van schaamte naar vertrouwen. Maar pas op. Meedoen is besmettelijk. Doe je ook mee?

Informatiebeheer: van PKM kampioen tot digitale rommel opruimen

Dit jaar richt de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid zich tijdens de maand op informatiebeheer. Specifiek hoe je omgaat met jouw persoonlijk kennismanagement. Eén van de vijf pijlers van digitale fitheid. Benieuwd naar wat Lykle en Marie Louise verder te vertellen hebben? Lees het hele achtergrondartikel op de website van Digitale Overheid.

Bekijk agenda en doe mee

Er is van alles te doen tijdens de maand. We starten met de opening, doe mee met Digifit challenge of volg één van de webinars. Voor iedereen wat wils.

Beeld: ©RADIO / Josje Deekens Fotografie
Tekst: Marie Louise & Lykle: "Meedoen met deze maand is besmettelijk!" naast portretfoto's van hen