Bureaucoach: 1-op-1 coaching

Boek via de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, RADIO, jouw bureaucoach voor 1-op-1 coaching. We hebben 2 verschillende soorten coaches. Coaches die zich richten op inhoudelijke kennis van IT of digitalisering en coaches die helpen bij slimmer digitaal werken of persoonlijk kennismanagement. Stel alle vragen die je hebt, in je eigen vertrouwde omgeving.

Speciaal voor leidinggevenden

Ben je leidinggevende bij de overheid? Boek dan jouw RADIO Bureaucoach. Ga aan de slag met het vermeerderen van je IT-kennis of met slimmer werken door te werken aan jouw persoonlijk kennismanagement. Met hun uitgebreide kennis en ervaring voorzien de RADIO Bureaucoaches jou van praktische adviezen en strategieën om je productiviteit te verhogen en je werkplezier te vergroten. Na een korte intake koppelen we je aan een coach en kunnen jullie aan de slag. En natuurlijk kun je altijd een vervolgsessie boeken.

Werken aan een goede digitale overheid

Zowel in de I-strategie Rijk 2021-2025 als in de Werkagenda Waardengedreven Digitaliseren wordt het belang van ‘I-kennis’ benadrukt. Door haar uitgebreide netwerk bij mede-overheden, bedrijven en in de wetenschap is RADIO in staat aan jouw leervraag de juiste coach te koppelen. Onder andere met NLDigital, I-Interim Rijk en I-mentor zijn hierover afspraken gemaakt. De 1-op-1-coaching vormt een aanvulling op het bestaande aanbod aan opleidingen en kennisproducten van RADIO. Op deze manier is iedereen bij de overheid in staat te leren op een manier die passend is bij de leerwens. Soms is dat op individuele basis, zodat je alle vragen kan stellen die je hebt, zonder dat anderen meekijken.

Meer grip op jouw informatie

Is het iedere dag weer een race tegen de klok om al je berichtenstromen door te ploeteren? En zou je graag meer grip en overzicht willen? De bureaucoaches kijken mee met je werkproces en geven je praktische adviezen om slimmer en beter te kunnen werken. Of het nu om principes uit de methode Getting Things Done zijn, de PARA, pommodoro-techniek, noem maar op. De bureaucoaches kijken wat in jouw situatie passend is.

“Samen met de bureaucoaches hebben we gekeken hoe ik mijn mailbox nog effectiever kan inrichten in combinatie met de agenda en iBabs. Met de praktische tips zijn mijn secretariaat en ik direct aan de slag gegaan”, aldus Denise, waarnemend manager bij ministerie OCW.

Direct aan de slag

Wil je aan de slag met jouw persoonlijke coach? Mail dan naar radio@rijksoverheid.nl. We nemen contact met je op voor een intake. In sommige gevallen zijn er kosten verbonden aan de inzet van bureaucoaches. Dit is afhankelijk van de leervraag. Vanzelfsprekend maken we hier goede afspraken over.

Groepsfoto van RADIO Bureaucoaches Slimmer Werken
Beeld: ©RADIO
RADIO Bureaucoaches: Slimmer Werken v.l.n.r. Marie Louise Borsje (RADIO), Lykle de Vries (RADIO), Willow Martin (RADIO), Marion Immerzeel (Rijksvastgoedbedrijf) en Jeroen le Rütte (I-Interim Rijk), niet op foto Mustafa Kedilioglu (I-Interim Rijk).