Ambassadeurs starten voorbereidingen Maand van Digitale Fitheid

Ambassadeurs, trekkers, partners en de initiatiefnemers van de Maand van de Digitale Fitheid zijn gestart met de voorbereidingen voor de volgende Maand van de Digitale Fitheid in maart 2023. Zij hebben er weer zin in! Enthousiast werden tips en ideeën gedeeld met alle aanwezigen tijdens de inspiratiesessie voor partners en trekkers. Jij en jouw organisatie doen toch ook mee?

Deelnemers in zaal bij de startbijeenkomst van de Maand van de Digitale Fitheid
Beeld: ©RADIO

Maand van de Digitale Fitheid in maart 2023

Maart 2023 wordt voor de tweede keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een maand vol workshops, leersessies en tips & trucs waarmee kenniswerkers hun digitale skills kunnen updaten. Het doel is dat kenniswerkers in die maand ten minste 1 uur werken aan het verbeteren van hun digitale fitheid. Want als we hun mentale welzijn, ontwikkeling en  werkplezier serieus willen nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie willen werken, ontkomen we niet aan digitale fitheid van onze medewerkers. Het zoeken naar informatie kost veel tijd. Evenals bijvoorbeeld het gehannes met onze computer. Kortom tijd voor actie. Zorg dat jij en jouw organisatie digitaal fit worden en doe mee!

Lees meer op Maand van de Digitale Fitheid