Webinar De staat van cybersecurity is nu terug te kijken

Heb jij als organisatie zicht op de cyberincidenten, -dreigingen en -risico’s en weet jij hiermee om te gaan? Ben jij goed beschermd tegen digitale risico's, en neem jij hierin het belang voor de sector en andere organisaties in de keten mee? Zijn de basismaatregelen van jouw cyberweerbaarheid al op orde?

Afbeelding toont aankondiging Webinar De Staat van Cybersecurity

Raymond Bierens en Remy Knecht

In het webinar, uitgezonden op 13 december 2022, gaan Raymond Bierens (Cybery) en Remy Knecht (Digie), onder leiding van Brenno de Winter, in gesprek over de nieuwe (Europese) wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en het belang van en het onderscheid in risicomanagement. Ook schetsten zij een gezamenlijk beeld van welke risico’s we nu met welke maatregelen kunnen mitigeren, bieden zij handelingsperspectieven en helpen zij die te vertalen naar daadwerkelijk handelen.

Concrete praktijkvoorbeelden

Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en prikkelende stellingen combineren de sprekers de laatste inzichten uit de wetenschap met ontwikkelingen uit de praktijk en gaan met jou in gesprek.

Dit webinar is een initiatief van RADIO en georganiseerd door INSPIR8ION in samenwerking met Cybery en Digie.