Webinar ‘Digitalization in times of growing dependence on digital means’ (WRR)

Op 11 februari 2021 organiseerden de WRR en France Stratégie het webinar ‘Digitalization in times of growing dependence on digital means’.

Digitale infrastructuur is - vaak zonder dat we het merken - intens verweven met processen die van groot belang zijn voor de samenleving, de economie en de democratische rechtstaat. Sinds de uitbraak van het coronavirus valt nog meer dan voorheen op hoe diep wij met technologie verweven zijn geraakt, en hoe afhankelijkheid van digitale systemen toeneemt. Met deze groeiende verwevenheid en afhankelijkheid worden ook de risico’s van kwetsbaarheden groter. Op welke wijze gaan Frankrijk en Nederland met deze situatie om en wat valt er van elkaar te leren?

Meer informatie en terugkijken.

Beeld: Valerie Kuypers