Voorbereiden op de Maand van de Digitale Fitheid 2024

Wil jij met jouw organisatie meedoen met de derde editie van de Maand van de Digitale Fitheid? Kom dan naar de MeetUps voor organisatoren. De startbijeenkomst is op maandag 16 oktober 2023 bij Seats2meet bij Utrecht CS. Je bent van harte welkom.

Over Maand van de Digitale Fitheid

Maart 2024 is voor de derde keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een hele maand in het teken van verbeteren van kennis en skills over werken met digitale middelen speciaal voor alle kenniswerkers van Nederland. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Welke professionele kenniswerker wil dat nou niet? Neem alvast een kijkje op de campagnewebsite ter inspiratie en voor achtergrondinformatie.

Doel van de maand

Iedere kenniswerker besteedt in de maand maart tenminste 60 minuten aan het verbeteren van persoonlijke digitale fitheid: skills en kennis. Een kenniswerker is iemand die meer dan 4 uur per dag voor werk gebruik maakt van digitale middelen. Ja, inderdaad, dat is bijna iedereen. Na maart houdt het leren natuurlijk niet op. De campagnemaand gaat om het bewust tijd maken om te leren.

Partner worden?

We werken graag samen met anderen. Dat kan door een bijdrage te leveren aan de maand zelf. Maar je kunt met jouw organisatie ook partner worden van het evenement. Bekijk de campagnewebsite voor meer informatie en aanmelden.

Beeld: ©RADIO
Logo met tekst 'Maand van de Digitale Fitheid'