Masterclass IT: in 2 dagen weet je alles (gratis)

“Het lijkt soms wel of IT’ers een andere taal spreken” of “Ik vind het lastig IT goed te doorgronden en er iets van te vinden”. Hoor je dit wel eens of ben je misschien zelf degene die dit wel eens zegt? Dan is dit je kans. In 2 dagen in november of december ga je aan de slag met alle terminologie, met de rollen en het jargon van een IT-afdeling. Op die manier ontwikkel je je tot een volwaardige gesprekspartner op het gebied van IT.

Opzet training

Deze masterclass bestaat uit zowel theorie en demo’s als praktijkopdrachten en discussies met medecursisten. Je maakt kennis met de terminologie van IT door verschillende cases te behandelen onder begeleiding van een ervaren docent. Na afloop van deze training heb je een duidelijk beeld van wat zich afspeelt op een IT-afdeling. Je weet welke verschillende functies er zijn, wie je waar voor nodig hebt en je kan meepraten over actuele technologische vraagstukken.

Met certificaat

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) verzorgt deze gratis masterclass samen met Computrain. We gebruiken actueel studiemateriaal en na afloop van de training ontvang je het deelnamecertificaat 'Introductie in IT Rollen en Terminologie'.

Wachtlijst voor 2024

In het eerste kwartaal van 2024 verwachten we weer nieuwe groepen te organiseren. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de wachtlijst via radio@rijksoverheid.nl

Beeld: ©RADIO
Masterclass IT in 2 dagen weet je alles (gratis). 13 en 20 november 2023. 4 en 11 december 2023.