Leer tijdens RADIO ZomerAcademie meer over digitalisering

Geef jouw ontwikkeling op gebied van digitalisering deze zomer een boost met het leeraanbod van de RADIO ZomerAcademie.

Beeld: ©RADIO
Deze zomer meer leren over digitalisering? Bekijk het aanbod van de RADIO ZomerAcademie naast afbeelding

Geef jouw kennis over digitalisering een boost

De zomer staat voor de deur. Tijd voor vakantie en ontspanning. Maar ook een goed moment in het jaar om te werken aan jouw ontwikkeling en iets nieuws te leren. Ontdek deze zomer de invloed van digitalisering op jouw werk. Bekijk het leeraanbod van de ZomerAcademie. Kies 1, 2 of misschien wel 3 activiteiten uit. Leerzaam en leuk. Meld je vandaag nog aan. Namens RADIO een fijne zomer met veel leerplezier. Wij ontmoeten je graag!

Een greep uit het aanbod

We trappen de ZomerAcademie af in Lelystad. Maak kennis met RADIO en ons aanbod tijdens ons bezoek op 4 juli aan de Rijkshub. Wandel in het zonnetje met Marie Louise Borsje rond het Binnenhof. En ontdek met collega’s hoe veranderingen in huisvesting en technologische vernieuwing bijdragen aan hoe je vandaag je werkt doet. Verdiep je tijdens de eendaagse cursus in de cloud. Ga tijdens De Team Werkovereenkomst van Lykle de Vries aan de slag afspraken maken over welke informatie waar hoort en hoe je dit kunt vastleggen voor jouw team. Kijk 1 van de populaire webinars terug en werk eens in het zonnetje aan je digitale fitheid. Bereid je alvast voor op de Maand van de Digitale Fitheid 2025. Genoeg leuks en leerzaams te doen deze zomer. Bekijk het hele aanbod en doe mee!

Aanbod RADIO ZomerAcademie op een rijtje

In de zomermaanden juli, augustus en stukje nazomer in september biedt RADIO verschillende mogelijkheden aan om je te ontwikkelen op gebied van digitalisering. Bekijk het aanbod van de RADIO ZomerAcademie.