06 maart Webinar: De Team Werkovereenkomst met Ton Verhoeven | Maand van de Digitale Fitheid

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Via Online Seminar

Meld je aan voor het webinar bij Online Seminar.

Op hoeveel plekken hebben jij en je team digitale informatie staan? Werk je ook nog in projecten met collega's buiten je team, dan komen er nóg meer kanalen bij. Zou je met je team meer willen experimenteren met verschillende toepassingen? Met de Team Werkovereenkomst spreek je met elkaar af welke informatie in welk kanaal of toepassing hoort en welke werkwijze jullie prettig vinden.

Houd meer tijd over

Je trekt communicatie en informatie uit elkaar, en zorgt ervoor dat kennis beter vindbaar wordt. Voor jou, en voor jouw collega's. Zo houd je meer tijd over voor het echte werk, en worden jij en jouw teamgenoten slagvaardiger. Door regelmatig met elkaar te praten over het #hoedan van werk ontstaat duidelijkheid en ook meer grip op je werk.

Over het webinar

We gaan in het webinar onder leiding van onze collega van RADIO Lykle de Vries in gesprek met Ton van der Hoeve, de bedenker hiervan. Tijdens het webinar krijg je ook een rechttoe rechtaan uitleg waarmee je zelf de eerste versie van De Team Werkovereenkomst voor jouw team kunt opstellen.

Over de Maand

Digitale vaardigheden aanleren en bijhouden gaat niet vanzelf. Daarom hebben verschillende partijen de  handen in elkaar geslagen en maart uitgeroepen als de Maand van de Digitale Fitheid. Ga van 1 t/m 31 maart tijdens de 3e editie aan de slag en wordt digitaal fitter. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Lees meer over deze maand.

Werken aan pijlers van digitale fitheid 

De Team Werkovereenkomst hoort bij de tweede pijler van digitale fitheid: digitale hygiëne. Meer te weten komen over de pijlers? Bekijk de uitleg op website over digitale fitheid.

Beeld: ©RADIO
Logo met tekst 'Maand van de Digitale Fitheid'