04 juli RADIO Rijkshub Toer Lelystad | ZomerAcademie

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Visarenddreef 1, Lelystad

Meer informatie over Rijkshub Lelystad. Bekijk ook goed het kopje over toegang.

RADIO komt naar je toe. Maak kennis met RADIO en ons aanbod. En natuurlijk leren we jou ook graag kennen. Wil je deelnemen aan een sessie? Meld je dan vandaag nog aan. Tot in Lelystad!

Beeld: ©RADIO / Josje Deekens Fotografie
RADIO Rijkshub Toer: elkaar leren kennen en korte sessies. Meld je aan voor 16 mei Assen of 4 juli Lelystad. Naast profielfoto's teamleden RADIO

Over de Rijkshub Toer: leren kennen en inhoudelijke sessies

We bezoeken het hele jaar verschillende Rijkshubs om kennis te maken met jou. En zodat jij ons kan leren kennen. Op 16 mei starten we de toer in Assen. Op 4 jull komen we naar Lelystad. We laten graag zien wat er allemaal mogelijk is om de overheid en haar medewerkers verder te ontwikkelen op het gebied van digitalisering. Op elke Rijkshub zijn we zichtbaar aanwezig, zodat je ons makkelijk kunt vinden. Je kunt ons aanspreken en vragen stellen over al ons leeraanbod. Of inschrijven voor korte sessies die wij ter plekke verzorgen. Zo krijg je meteen een fijne portie eigen leerervaring in de Rijkshub. Tot dan. Wij hebben er zin in!

Programma

Op dinsdag 4 juli kun je de volgende sessies volgen:

  1. 09.30-10.30 uur | Getting Things Done door Marie Louise Borsje | kamer Lelystad
  2. 11.00-12.00 uur | De Team Werkovereenkomst door Lykle de Vries| kamer Lelystad
  3. 13.00-14.00 uur | Ambtelijk Meesterschap door Titus Mars | kamer Lelystad

Let op. In voorgaande berichten heeft per ongeluk verkeerde datum gestaan. De toer naar Lelystad is 4 juli en niet 4 juni.

Over de sessies

Korte uitleg over de inhoud van de sessies:

  • Getting Things Done: Hoe houd je je werk overzichtelijk? Hoe zorg je ervoor dat je vandaag werkt aan wat vandaag belangrijk is, en dat je ook je eigen batterij opgeladen houdt? Leer de basistechnieken van Getting Things Done, om (weer) overzicht te creëren, en te zorgen dat je jouw hoofd vrij hebt om over werk na te denken, in plaats van aan werk.
  • De Team Werkovereenkomst: Op hoeveel plekken hebben jij en je team digitale informatie staan? Werk je ook nog in projecten met collega's buiten je team, dan komen er nóg meer kanalen bij. Zou je met je team meer willen experimenteren met verschillende toepassingen? Met de Team Werkovereenkomst spreek je met elkaar af welke informatie in welk kanaal of toepassing hoort en welke werkwijze jullie prettig vinden.
  • Ambtelijk meesterschap: Als medewerker bij de overheid heb je meer verantwoordelijkheid te dragen dan bij een bedrijf. Dat speelt náást je professionele vakmanschap en je ambtelijk vakmanschap. Hoe dichter je werk zich bij de top van je organisatie zich afspeelt, hoe belangrijker het is dat je daar mee om kunt gaan. De Inner Development Goals helpen je om dat meesterschap te bereiken, en in deze workshop verkennen we jouw volgende stap.

Aanmelden

We geven jou de mogelijkheid om op elke hub verschillende korte sessies te volgen. Vriendelijk verzoek om je even aan te melden, dan weten wij hoeveel stoelen we klaar moeten zetten.