16 september Online MeetUp | Maand van de Digitale Fitheid 2025

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Link na aanmelding

Als je je hebt aangemeld ontvang je de link voor de online vergadering.

Wil jij met je organisatie meedoen met de vierde editie van de Maand van de Digitale Fitheid of meer te weten komen over deze maand? Kom dan naar de MeetUps voor organisatoren.

Over de Maand van de Digitale Fitheid

Maart 2025 is voor de vierde keer de Maand van de Digitale Fitheid. Een hele maand in het teken van verbeteren van kennis en skills over werken met digitale middelen speciaal voor alle kenniswerkers/schermwerkers van Nederland. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Welke professionele kenniswerker wil dat nou niet? Neem alvast een kijkje op de campagnewebsite ter inspiratie en voor achtergrondinformatie.

Doel van de maand

Iedere kenniswerker besteedt in de maand maart tenminste 60 minuten aan het verbeteren van persoonlijke digitale fitheid: skills en kennis. Een kenniswerker/schermwerker is iemand die meer dan 4 uur per dag voor werk gebruik maakt van digitale middelen. Ja, inderdaad, dat is bijna iedereen. Na maart houdt het leren natuurlijk niet op. De themamaand gaat om het bewust tijd maken om te leren.

Aanmelden

Je meld je snel en makkelijk aan met een mailtje naar radio@rijksoverheid.nl

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid