Je kunt weer inschrijven voor de Proeverij Getting Things Done!

De Proeverijen Getting Things Done zijn weer terug in het menu van RADIO. Doe mee met de online sessie op 17 november. Schrijf je snel in want de ervaring leert dat de proeverijen snel volgeboekt zijn.

Je zou verwachten dat we door automatisering en digitalisering veel tijd over houden. Helaas! De medewerkersonderzoeken laten zien dat de werkdruk enorm hoog is: mailboxen puilen uit, we vliegen van vergadering naar vergadering en dan is er thuis nog zoveel te doen. Wil je meer grip, rust en overzicht?
In de Proeverij Getting Things Done krijg je praktische tips over hoe digitalisering vóór je gaat werken en leer je hoe inzichten uit productiviteitsmethoden als bijvoorbeeld Getting Things Done , PomodoroEisenhouwermatrix je helpen om met de digitale middelen die er zijn meer grip, tijd en overzicht krijgt en hoe je dit toepast in je team.