RADIO Bureaucoaches: Coaching op maat voor leidinggevenden

Ben je leidinggevende bij de overheid? Boek dan jouw RADIO Bureaucoach om aan de slag te gaan met jouw IT-vraag of juist met de praktische kant: slimmer digitaal werken en persoonlijk kennismanagement.

Beeld: ©RADIO
RADIO Bureaucoaches, Plan vandaag nog afspraak met jouw persoonlijke coach

Aan de slag met een eigen bureaucoach

Ga zelf aan de slag met een RADIO Bureaucoach. Werk aan jouw inhoudelijke kennis over digitalisering of leer slimmer werken en kom meer te weten over persoonlijk kennismanagement. Met hun uitgebreide kennis en ervaring voorzien de RADIO Bureaucoaches jou van praktische adviezen en strategieën om je productiviteit te verhogen en je werkplezier te vergroten. Door haar uitgebreide netwerk bij medeoverheden, bedrijven en in de wetenschap is RADIO in staat aan jouw leervraag de juiste coach te koppelen. Onder andere met NLDigital, I-Interim Rijk en I-mentor zijn hierover afspraken gemaakt.

Boek nu jouw gratis zomersessie

Je kunt in de maanden juli en augustus gratis een persoonlijke sessie boeken met één van onze eigen bureaucoaches. Zij helpen je bij het slimmer digitaal werken. Ze geven praktische adviezen en strategieën om je productiviteit te verhogen en je werkplezier te vergroten. Ben je daar klaar voor? Stuur dan een e-mail naar radio@rijksoverheid.nl om jouw persoonlijke sessie te boeken. 

Groepsfoto van RADIO Bureaucoaches Slimmer Werken
Beeld: ©RADIO
RADIO Bureaucoaches: Slimmer Werken v.l.n.r. Marie Louise Borsje (RADIO), Lykle de Vries (RADIO), Willow Martin (RADIO), Marion Immerzeel (Rijksvastgoedbedrijf) en Jeroen le Rütte (I-Interim Rijk), niet op foto Mustafa Kedilioglu (I-Interim Rijk).