27 maart Webinar: Word PKM kampioen met Ton Zijlstra

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | via Online Seminar

Meld je aan voor het webinar bij Online Seminar.

Jaarlijks zijn kenniswerkers zo'n 240 uur kwijt aan het zoeken naar digitale informatie. Dat is veel tijd. Tijd die je misschien heel goed had kunnen gebruiken voor wat anders. Leer het in dit webinar tijdens de Maand.

Over dit webinar: Vind snel jouw informatie

Persoonlijk Kennismanagement (PKM) staat voor een systeem van ordenen dat helpt om informatie snel te vinden. Dat is voor iedereen anders. Daarom heeft het binnen Digitale Fitheid zijn eigen pijler gekregen, pijler 4. Ton Zijlstra is een PKM-expert. Al van jongs af aan onderzoekt hij hoe hij zijn informatie het beste kan bewaren. In dit webinar vertelt hij je er alles over. Laat je inspireren en wordt ook een PKM-kampioen!

Over de Maand

Digitale vaardigheden aanleren en bijhouden gaat niet vanzelf. Daarom hebben verschillende partijen de  handen in elkaar geslagen en maart uitgeroepen als de Maand van de Digitale Fitheid. Ga van 1 t/m 31 maart tijdens de 3e editie aan de slag en wordt digitaal fitter. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert. Lees meer over deze maand.

Werken aan pijlers van digitale fitheid

Dit webinar raakt aan pijler 4 van digitale fitheid, Persoonlijk kennismanagement (PKM). Bekijk de uitleg over de pijlers op de website over digitale fitheid

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid