Luister naar de Podcast Digitale Fitheid met Arjan Broere

Op 1 maart 2024 start de Maand van de Digitale Fitheid. In aanloop naar deze maand verschijnen er nieuwe podcast over digitale fitheid. Deze keer gaan we in gesprek met Arjan Broere.

 "Ik zie dat kenniswerkers geen afspraken maken en niet normatief zijn."

Digitale fitheid komt niet vanzelf

Digitale fitheid is net als mentale en fysieke fitheid iets wat niet vanzelf komt en onderhoud nodig heeft. In deze podcast voert Lykle de VriesRADIO, gesprekken met mensen die soms wel en soms niet digitaal fit zijn. Je hoort hoe digitale fitheid voor hen werkt en wat ze doen om fit te blijven.

Aflevering met Arjan Broere

Arjan Broere is master Trainer in Getting Things Done, en ook Streamline Certified. Hij schreef samen met Martijn Aslander en Mark Meinema het boek ‘Ons werk is stuk’. Arjan geeft al 20 jaar trainingen in o.a. Slimmer Werken, en weet dus als geen ander hoe je effectiever kunt werken, door slim met je tijd en informatie om te gaan. Luister de podcast met Arjan Broere

Beeld: ©Arjan Broere
Luister de Podcast Digitale Fitheid met Arjan Broere: "Ik zie dat kenniswerkers geen afspraken maken en niet normatief zijn."

Abonneren op de podcast

Wil je vanzelf alle afleveringen van de Podcast Digitale Fitheid ontvangen? Abonneer je dan op de podcast in je favoriete podcast app. Bijvoorbeeld via één van onderstaande links:

Activiteiten tijdens de maand

In maart kun je met verschillende activiteiten jouw digitale fitheid een boost geven. Ook RADIO organiseert de hele maand leerzame activiteiten, waaronder op 11 maart 2024 een webinar met Arjan BroereBekijk het hele aanbod en reserveer alvast tijd in jouw agenda.