Luister naar de Podcast Digitale Fitheid met Danny Mekić

Op 1 maart 2024 start de Maand van de Digitale Fitheid. In aanloop naar deze maand verschijnen er nieuwe podcast over digitale fitheid. Deze keer gaan we in gesprek met Danny Mekić.

“Technologie moet worden ingezet om de samenleving te verbeteren en niet om mensen te vervangen of te controleren."

Digitale fitheid komt niet vanzelf

Digitale fitheid is net als mentale en fysieke fitheid iets wat niet vanzelf komt en onderhoud nodig heeft. In deze podcast voert Lykle de VriesRADIO, gesprekken met mensen die soms wel en soms niet digitaal fit zijn. Je hoort hoe digitale fitheid voor hen werkt en wat ze doen om fit te blijven.

Aflevering met Danny Mekić

Danny Mekić, een expert op het gebied van technologie, recht en ondernemerschap, deelt zijn inzichten en ervaringen. Ze bespreken onderwerpen zoals digitale hygiëne, dataopslag, digitale identiteit en de impact van technologie op de samenleving. Danny benadrukt het belang van kritisch commentaar en actie om de negatieve gevolgen van technologie te beperken. Luister de aflevering met Danny.

Abonneren op de podcast

Wil je vanzelf alle afleveringen van de Podcast Digitale Fitheid ontvangen? Abonneer je dan op de podcast in je favoriete podcast app. Bijvoorbeeld via één van onderstaande links:

Activiteiten tijdens de maand

In maart kun je met verschillende activiteiten jouw digitale fitheid een boost geven. Ook RADIO organiseert de hele maand leerzame activiteiten, waaronder verschillende webinars zoals Word een PKM Kampioen of Ruim je digitale rommel op of wandel mee tijdens de rondleiding 'Van pennenlikkers tot notatikkers'. Bekijk het aanbod in de RADIO agenda.

Beeld: ©Danny Mekić
Luister de Podcast Digitale Fitheid met Danny Mekić. Quote: “Technologie moet worden ingezet om de samenleving te verbeteren en niet om mensen te vervangen of te controleren." Naast portretfoto van Danny.