11 maart Webinar: 20 jaar productiviteit met Arjan Broere | Maand van de Digitale Fitheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online | Via Online Seminar

Meld je aan voor het webinar bij Online Seminar.

De stapel met theorieën en methodes van mensen die je vertellen hoe je 'happy leven kan' is enorm. We zouden veel minder moeten: consuminderen, minimaliseren, Marie Kondoën, hoofd leeg maken, werkdag van 4 uur... en ga zo maar door. Toch zien we dat de werkdruk groeit en ook het aantal mensen dat kampt met burn-out neemt toe. Wat leren we eigenlijk van productiviteitsaanpakken, zoals Getting Things Done? 

Profielfoto Arjan Broere
Beeld: ©Arjan Broere

Over dit webinar en Arjan Broere

Arjan Broere verdiept zich al ruim 20 jaar in het onderwerp slimmer werken. Hoe krijg je gedaan wat je moet doen zonder dat je eraan onderdoor gaat? Samen met hem kijken we in dit webinar naar de lessen uit 20 jaar ervaring en halen we rode draden op voor een productieve werkstijl waarbij je energie en tijd overhoudt voor het echte werk en leven.

Over de Maand

Digitale vaardigheden aanleren en bijhouden gaat niet vanzelf. Daarom hebben verschillende partijen de  handen in elkaar geslagen en maart uitgeroepen als de Maand van de Digitale Fitheid. Ga van 1 t/m 31 maart tijdens de 3e editie aan de slag en wordt digitaal fitter. Waarom? Omdat goed omgaan met digitale devices en informatie minder frustratie, minder stress en minder fouten en zoveel meer werkplezier oplevert.  Lees meer over deze maand.

Werken aan pijlers digitale fitheid

Dit webinar raakt aan meerdere pijlers van digitale fitheid. Het gaat over Digitaal Bewustzijn (pijler 1), Digitale Hygiëne (pijler 2) en Digitale Vaardigheden (pijler 3). Meer te weten komen over de pijlers. Bekijk de uitleg op website over digitale fitheid

Aanmelden

Binnenkort volgt link om aan te melden. Je kunt je alvast aanmelden via radio@rijksoverheid.nl dan sturen we jou de definitieve aanmeldlink. Het webinar kun je dan ook direct terugkijken.

Nieuwsbrief header Maand van de Digitale Fitheid