Succesvolle Maand van de Digitale Fitheid 2024: kijk nu de webinars terug

Maart stond dit jaar voor de derde keer in het teken van digitale fitheid. Schermwerkers in heel het land gingen aan de slag met hun digitale fitheid. Het liep storm bij de RADIO webinars. Net als bij veel andere activiteiten tijdens de Maand. Webinar gemist? Geen probleem. Je kunt ze vanaf nu allemaal terugkijken en gebruiken om te werken aan jouw digitale fitheid. En natuurlijk tot volgend jaar bij de vierde editie!

Over de Maand van de Digitale Fitheid

Ben je nog niet bekend met de Maand? Nog even in het kort. Digitale vaardigheden aanleren en bijhouden gaat niet vanzelf. Digitale Fitheid is een antwoord op veel urgente aandachtgebieden van mensen die meer dan 4 uur per dag voor hun werk naar een scherm kijken. De meeste mensen zijn daar niet heel bedreven in. De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, RADIO, en Martijn Aslander o.a. oprichter van de Community Digitale Fitheid hebben de handen in elkaar geslagen en maart uitgeroepen tot de Maand van de Digitale Fitheid. Met tips, inspiratie, lessen, concrete hulp en aandacht kun je werken aan jouw digitale fitheid. Meer lezen? Bekijk de pagina 'Maand van de Digitale Fitheid'.

Doet jouw organisatie in 2025 ook mee?

Jij en jouw organisatie kunnen volgende jaar heel simpel ook meedoen. In maart 2025 organiseren we voor de vierde keer deze maand. In september 2024 gaan we weer van start met de voorbereidingen voor de Maand. De trekkers van verschillende organisaties komen dan bijelkaar. Via de nieuwsbrief van de Maand van de Digitale Fitheid houden we je op de hoogte van de nieuwe datum voor deze MeetUps in het najaar. Meld je per e-mail aan voor de nieuwsbrief: radio@rijksoverheid.nl.

Vragen of meer weten?

Wil je meer weten over de Maand van de Digitale Fitheid? Onze RADIO collega's Marie Louise Borsje en Lykle de Vries vertellen je er graag meer over. Mail of bel ze.

Beeld: ©Digitale Fitheid / Esther Overmars Fotografie
Succesvolle Maand van de Digitale Fitheid 2024: Kijk de RADIO webinars nu terug | Esther Overmars Fotografie