14 mei Techpeditie naar CGI

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie CGI, Rotterdam

Nadere informatie over locatie volgt na aanmelding.

Zet in mijn agenda

Neem deel aan deze Techpeditie naar CGI op 14 mei en ontdek de kracht van geografische data en hoe deze de basis vormen voor het creëren van een 'digitale tweeling' van onze fysieke wereld.

Datum en tijd

Het werkbezoek aan CGI is op dinsdag 14 mei aanstaande van 12:00-16:30 uur (inclusief lunch en ter afsluiting is er een borrel).

Programma werkbezoek

Tijdens dit werkbezoek komen praktijkvoorbeelden aan de orde die laten zien wat je allemaal met geografische data kan doen en hoe CGI organisaties kan helpen datagericht te weren en de waarde van data, AI en slimme analyses het best kunnen worden benut. Onder andere bespreken we actuele voorbeelden vanuit de Nationale Politie en de Koninklijke Marine. Hoe kan geografische data en een ‘digitale tweeling’ (een virtuele representatie van de werkelijkheid) ondersteuning bieden bij incidenten en rampen en hoe ondersteunt het de besluitvorming?

Over de Techpedities

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven gaan we in het voorjaar van 2024 weer op Techpeditie. Tijdens deze werkbezoeken zie en ervaar je zelf wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. RADIO werkt voor deze bezoeken samen met organisaties die vallen onder NLdigital. Deze samenwerking draagt bij aan het vergroten van kennis van medewerkers bij de overheid over nieuwe technologie. 

Aanmelden

  • Je kunt je via radio@rijksoverheid.nl aanmelden voor 1 of meerdere Techpedities (als je werkt bij de (rijks)overheid).
  • Ben je een manager en val je onder de Algemene Bestuursdienst schrijf je dan in via het ABDleerportaal.
Beeld: ©RADIO
RADIO Techpedities: ervaar invloed van nieuwe technologie. Meld je aan voor 14 mei of 11 juni 2024