11 juni Techpeditie naar VINT Symposium Sogeti

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Sogeti, Bussum

Nadere informatie over locatie volgt na aanmelding.

Zet in mijn agenda

Neem deel aan deze Techpeditie Special naar Sogeti, in de vorm van een Symposium 'Echt Slim' op 11 juni. Ontdek andere intelligentievormen dan die van onszelf. De uitdagingen die voor ons liggen zijn enorm. Alle denk- en daadkracht is welkom…

Datum en tijd

Deze Techpeditie Speciaal van Sogeti is op dinsdag 11 juni aanstaande van 9:30-17:00 uur.

Over VINT Symposium

Het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti organiseert jaarlijks VINT Symposium in Bussum. Een dag vol inspiratie en een keur aan sprekers. Van de nieuwste AI-inzichten tot intelligentie die je aantreft in de natuur en van enthousiaste vooruitzichten over mogelijkheden, tot diepe zorgen over de toekomst van de planeet. Tijdens het symposium komen we apart samen om indrukken met elkaar delen. De organisatoren zijn tevens de auteurs achter het boek ‘Echt Nep’ dat over de impact van AI op de samenleving gaat. ‘Echt Slim’ is de opvolger waar nu hard aan gewerkt wordt. We lijken dankzij AI steeds slimmer maar we doen steeds dommer, maar kunnen we ook Echt Slim worden?

Over de Techpedities

Na het succes van de eerdere werkbezoeken aan toonaangevende techbedrijven gaan we in het voorjaar van 2024 weer op Techpeditie. Tijdens deze werkbezoeken zie en ervaar je zelf wat de impact is van nieuwe technologie op ons werk bij de overheid. RADIO werkt voor deze bezoeken samen met organisaties die vallen onder NLdigital. Deze samenwerking draagt bij aan het vergroten van kennis van medewerkers bij de overheid over nieuwe technologie. 

Aanmelden

  • Je kunt je via radio@rijksoverheid.nl aanmelden voor 1 of meerdere Techpedities (als je werkt bij de (rijks)overheid).
  • Ben je een manager en val je onder de Algemene Bestuursdienst schrijf je dan in via het ABDleerportaal.
Beeld: ©RADIO
RADIO Techpedities: ervaar invloed van nieuwe technologie. Meld je aan voor 14 mei of 11 juni 2024