Ontdek interessante e-learnings op RADIO Leerplatform: nu beschikbaar voor iedereen

Het aanbod van e-learnings op het leerplatform van de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Je kunt op het platform snel en makkelijk leren over onderwerpen rondom digitalisering. Ga vandaag nog aan de slag!

Leren over onderwerpen als data en cybersecurity

Ontdek de invloed van digitalisering op jouw werk door een e-learning te volgen op het leerplatform. Het aanbod is onderverdeeld in verschillende onderwerpen: van data tot cybersecurity, van actieve openbaarmaking tot innovatie. Je leert erover via dit online platform. Volg bijvoorbeeld de e-learning over opensourcewerken of de e-learning speciaal voor leidinggevende over overheidsinformatie. Je kunt nu het hele aanbod rustig bekijken. Heb je een keuze gemaakt dan meld je je aan en start je de gekozen e-learning.

Beschikbaar voor iedereen op nieuwe plek

Je vindt het platform vanaf nu op een andere plek. Het nieuwe adres is: https://leerplatform.it-academieoverheid.nl/. Tip sla hem ook op in jouw favorieten. Medewerkers bij alle verschillende overheden kunnen op het platform leren over digitalisering en gerelateerde onderwerpen. Het maakt niet uit of je bij een gemeente, provincie of uitvoeringsinstantie werkt. De kennis is gratis en makkelijk toegankelijk.

RADIO Leerplatform en website

Op het leerplatform staan de verschillende e-learnings. Ben je op zoek naar andere kennisproducten zoals webinars, podcasts of microlearings, onze bekende leersnacks. Bekijk dan het leeraanbod op de RADIO website.

Vragen of reacties? We horen ze graag

  • Voor technische vragen over bijvoorbeeld inloggen kun je terecht bij onze leverancier via: support@pleio.nl
  • Meer weten over RADIO of over het ontwikkelen van kennisproducten op maat zoals een e-learning of animatie? We helpen je graag. Neem contact met ons op via radio@rijksoverheid.nl
Ontdek e-learnings op RADIO Leerplatform: nu beschikbaar voor iedereen. Nieuwe webadres is: https://leerplatform.it-academieoverheid.nl/